Események A Sessionsben

Csatlakozz hozzánk péntek és szombat esténként a Sessions-ben és pihend ki a mindennapok kihívásait!

Dőljünk hátra fantasztikus koktélokkal a kezünkben, és bólogassunk a dallamos ütemekre. A jó hangulat és a vagány zenei kínálat a Sessions a la carte étlapjával és kézműves koktélvariációival egészül ki az este folyamán. Foglalj asztalt, ne maradj le!

Wednesday LiveTeddy Harpo és Benkő Zsolt

Szeptember 6-án, 20-22.00 között Teddy Harpo és Benkő Zsolt koncerttel várunk téged a Sessions étterem és a Constant Grind bár közötti nyitott passzázsban!

Benkő Zsolt tagadhatatlanul beírta nevét a a hazai blues történelmkönyvébe. Jelenleg is az egyik legismertebb blues gitáros, szenvedélye és tudása kivételes. A közelgő eseményen Zsolt Teddy Harpo gitárossal és énekesssel közösen lép színpadra.

Koktélozz vagy vacsorázz a vagány zene közben bent vagy a teraszunkon, vagy csak ugorj be hozzánk a bárba! 
Biztosítsd be helyed a Sessions étteremben!

DJ OrdimanA ROXY-BAN

Csatlakozz hozzánk szeptember 8-án (19:00-22:00 között), ahol DJ Ordiman swing és funk dallamokkal, igényes és meglepető átdolgozásokkal készül!

Ordiman hosszú évek óta jelen van a magyar zenei életben mint DJ, producer,  dalszerző. Dalai és remixei minden zenei felületen megtalálhatók és több külföldi és hazai válogatáslemezen hallhatók. DJ-ként számtalan helyen lépett már fel, szóló és zenekaros koncertjei rendszeresen láthatóka haza klubokban, szórakozóhelyeken és fesztiválokon.

Jó hangulat, vagány zenei kínálat és exkluzív koktélok várak rád. Legyen egy felejthetetlen estéd, és csatlakozz hozzánk a Roxy-ban!

Friday LiveMusical Trips Trio

Szeptember 8-án feltekerjük a hangerőt a Sessions étterem és a Constant Grind bár közötti nyitott passzázsban, élőzenével várunk téged!

a Musical Trips Trio jól ismert, de kevéssé játszott pop, rock és country dalok hallhatók a '60-as évektől napjainkig egyedi, blues-os hangszerelésben. A női énekhang, a gitár és a szájharmonika a dalokat különleges köntösben mutatja meg.

Legyen emlékezetes estéd, és csatlakozz hozzánk a Passage-ban!

DJ GentlemanA ROXY-BAN

Csatlakozz hozzánk szeptember 9-én (19:00-22:00 között), ahol DJ Gentleman a 90-es és 2000-es évek legjobb zenéit pörgeti majd!  

Ismerd meg a Roxy Rooftop Bar-t!

Saturday LIVESzirtes Dávid

Szeptember 9-én 20-22.00 között feltekerjük a hangerőt a Sessions étterem és a Constant Grind bár közötti nyitott passzázsban, élőzenével várunk téged!

Szirtes Dávidot az ország az egyik vezető kereskedelmi tévécsatorna tehetségkutató műsorában ismerte meg. A fiatal tehetség néhány hónappal a műsor után jelentette meg első zeneszámát, ami számos rádiócsatornán hetekre a toplisták élére került.

A koncertet egy ízletes vacsora vagy finom koktélok társaságában is élvezheted a Sessions étteremben. 

Nyitva tartás

Minden nap: 6.30 - 23.00

REGGELI: Minden nap: 6.30 - 11.00
NAPI EBÉD: 12.00 - 14.30

Kapcsolat

Telefon: +36 1 472 5299

E-mail: starservice@hrhbudapest.com

Budapest, Nagymező utca 38, 1065 Magyarország

 
EseményekA közelben