Stílusosesküvők a Hard Rock Hotel Budapestben

Szeretnél egy kis régimódi bájt csempészni a nagy napodba? Akkor ne keress tovább, hiszen a Roxy tetőterasz esküvői helyszínünk Budapest belvárosában a tökéletes választás! A lenyűgöző üvegablakok a Szent István Bazilikára és a Magyar Állami Operaházra néznek, a hozzá tartozó szabadtéri terasz pedig olyan hátteret teremt, amely téged és kedvesed helyezi a középpontba. A színfalak mögött dolgozó személyzetünk gondoskodik a beállításokról és az audiovizuális technikáról, az esküvőre a koronát pedig a Sessions Étterem által biztosított, rocksztároknak járó fogadás teszi fel.

Szerelem a középpontban

Image Slide1 Link to Larger Image Weddings at Hard Rock Hotel Budapest
Image Slide2 Link to Larger Image Weddings at Hard Rock Hotel Budapest
Image Slide3 Link to Larger Image Weddings at Hard Rock Hotel Budapest
Image Slide4 Link to Larger Image Weddings at Hard Rock Hotel Budapest

Minden, amit egyhelyszínben keresel

Budapest egyszerűen varázslatos! Válaszd a zenélő Budapestet esküvőd helyszínéül, amely egyedi bájával emeli esküvőd színvonalát! Szállodánk több, mint egy egyszerű szálláshelyhely, hiszen épületünk csupán egy rövid sétára található rengeteg étteremtől, bártól és üzlettől, ahol folytatódhat az ünneplés. A recepción kollégáink segítenek eligazodni a helyi eseményekben és kultúrában. Érezd Budapest ritmusát! A Hard Rock Hotelekben bármi megtörténhet.

Nászútkettesben Budapesten

Hangolódj a házas életre, és töltsd a mézes heteket kedveseddel a Hard Rock Hotel Budapestben! Esküvőd után rocksztárokhoz méltó kiszolgálást kaptok szállodánkban. A 24 órás szobaszerviz, a luxus ágyneműk és a turndown szolgáltatás révén még csak el sem kell hagyni Diamond Loft vagy Rock Star lakosztályotok.

Készen állsz fejest ugrani?