Csatlakozz csapatunkhoz! Elérkezett karriered következő állomása

A Hard Rock International egy lendületesen fejlődő márka, amely világszerte terjeszkedik. 1971 óta tapossuk a Hard Rock Hotel vezetőinek következő generációja számára az utat, hogy igazi rocksztár életérzést nyújthassunk szállodáinkban.

Légy nálunk rocksztár! Lépj szintet és hozz ki többet magadból!

Ha szeretnél tanulni, fejlődni, a szakmai tudásodat magasabb szintre emelni, nézd meg nyitott szállodai pozícióinkat a Hard Rock Hotel Careers oldalon, vagy küldj önéletrajzot a jobs@hrhbudapest.com címre! Nyugodtan hozd a stílusod, a kreativitásod és személyiséged! Segíts nekünk, hogy kiemelkedő vendégszolgáltatást nyújtsunk Budapesten! Bővebb tájékoztatásért a Facebook-on vagy a LinkedIn-en tudsz kapcsolatba lépni velünk.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Tekintsd meg a Hard Rock Hotel nyújtotta lehetőségeket! 

Hard Rock Hotels Karrieroldal

 

*A jelen álláshirdetés egy olyan szállodában betöltendő pozícióra vonatkozik, amely független tulajdonban van, és amelyet egy harmadik fél eladó/üzemeltető/cég üzemeltet. Ez azt jelenti, hogy jelentkezésed kizárólag a leendő munkáltatóhoz nyújtják be, aki felülvizsgálja kérelmed és meghozza a döntést a felvételről. Amennyiben alkalmaznak, a harmadik fél eladó/üzemeltető/vállalat lesz a munkáltatód, és egyedül ő felel a foglalkoztatással kapcsolatos ügyekért.