Járd beBudapestet

Ha a Hard Rock Hotel Budapestben szállsz meg, csak egy pár lépés választ el a modern, varázslatos és zenés Budapest minden látnivalójától. Maradj az események központjában, sétatávolságra a Szent István Bazilika koncertjeitől, a Magyar Állami Operaház műsorától, valamint a helyi klubok élőzenés és jazz előadásaitól! Vásárolj a Váci utcában vagy lazíts a Széchenyi Gyógyfürdőben, Közép-Európa egyik legnagyobb fürdőjében! Mindez elérhető közelségben van az útikalauz segítségével.

Vedd fel a budapesti körút ritmusát

Budapest a zene szerelmeseinek városa, legyen szó klasszikus, kortárs vagy magyar népzenéről. Hallgass élőzenét a helyi klubokban, nézz meg egy koncertet a Bazilikában, vagy látogass el egy utcafesztiválra! Szállj meg a Hard Rockban és merülj el a város szívében!

City Soundtracks ™

Ismerd meg Budapestet Vibe Managerünk és olyan helyi művészek segítségével, mint a The Trousers, Fran Palermo és Amber Smith! Ők jól ismerik a helyi ritmust és megosztják ajánlásaikat az üzletekről, ruhákról, helyekről és eseményekről, hogy a lehető legjobban érezd magad Budapesten.

További részletekért látogass el a Hard Rock oldalára, ahol angol nyelvű tartalmat találsz Budapest kihagyhatatlan látnivalóiról.

Útikalauz