Sessions RestaurantBy Hard Rock Hotel

Ha az egyik legjobb éttermet keresed Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha jellegzetes ízeivel kényeztetheted magad, vagy éppen a nemzetközi ízvilágban kalandoznál, nálunk a látványkonyha mellett élőzene és pezsdítő bisztró dizájn vár rád.

Hozd lázba érzékszerveid a Hard Rock Hotel új éttermében, a Sessions-ben!

Sessionsízek

Élvezd a magyar és nemzetközi tradíciók inspirálta ételeket díjnyertes séfpárosunk, Lipták Tamás és Sziszik István konyhaművészeti remekeinek köszönhetően, a Nagymező utcában. Étlapunkon megtalálod a Hard Rock hotelek világát idéző jellegzetes fogásokat a világ minden tájáról, legyen az ázsiai, amerikai, mexikói, megfűszerezve egy csipetnyit a hazai klasszikus fogásokkal is.

Szélesitalválaszték

Egy belvárosi séta után, az Andrássy úthoz közel, a Sessions étterem amerikai hangulatot idéző bárpultjánál üldögélve engedd, hogy koktélkülönlegességeinket vagy széles gin tonic választékunkat élvezve, átjárjon az elegáns és mégis könnyed enteriőrből áradó felszabadult életérzés. Borbárunk kiváló magyar és nemzetközi borai pedig az ebéd vagy vacsora tökéletes kísérői lehetnek.

Roxy Rooftop Lounge

Nyitás: Június 17-én pénteken!

Megnyitjuk a legújabb rooftop bart Budapesten, a Hard Rock Hotel tetején. A Roxy Rooftop Loungeban kozmopolita hangulatban koktélozhat és élheti át a Hard Rock Hotel életérzést. Már a hotelbe belépve, mielőtt a lifttel felér a skybarba, megérinti a vibe, ahogy elsétál Lady Gaga, Nicki Minaj vagy Katy Perry fellépőruhái, Prince kabátja, Elton John cipője vagy Madonna évkönyve mellett.  

FOGLALÁS

Tel.: +36 1 472 5299

E-mail: starservice@hrhbudapest.com

Vibes pezsdítő hangulat

A Hard Rock Hotel exkluzív belvárosi étterme, upbeat élőzenével és DJ-k ’80-as évektől napjainkig terjedő zenei válogatásaival segít a benned élő zenészt felébreszteni. Legyen szó családi ebédről, baráti vacsoráról, vagy hivatalos megbeszélésről, a Sessions mindegyikhez közvetlen, jó hangulatot biztosít.

Kutyabarátétterem

Házi kedvencedet sem kell otthon hagynod, hozzánk bátran elkísérhet. A Sessions kutyabarát étterem és a Hard Rock Hotelben szívesen látják négylábú társadat is.

 

 

 

 

Sessions Gallery
Image Slide1 Link to Larger Image
Image Slide2 Link to Larger Image
Image Slide3 Link to Larger Image
Image Slide4 Link to Larger Image
Image Slide5 Link to Larger Image
Image Slide6 Link to Larger Image
Image Slide7 Link to Larger Image