Sessions RestaurantBy Hard Rock Hotel

Ha az egyik legjobb éttermet keresed Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha jellegzetes ízeivel kényeztetheted magad, vagy éppen a nemzetközi ízvilágban kalandoznál, nálunk a látványkonyha mellett élőzene és pezsdítő bisztró dizájn vár rád.

Hozd lázba érzékszerveid a Hard Rock Hotel új éttermében, a Sessions-ben!

Sessionsízek

Élvezd a magyar és nemzetközi tradíciók inspirálta ételeket díjnyertes séfpárosunk, Lipták Tamás és Sziszik István konyhaművészeti remekeinek köszönhetően, a Nagymező utcában. Étlapunkon megtalálod a Hard Rock hotelek világát idéző jellegzetes fogásokat a világ minden tájáról, legyen az ázsiai, amerikai, mexikói, megfűszerezve egy csipetnyit a hazai klasszikus fogásokkal is.

Szélesitalválaszték

Egy belvárosi séta után, az Andrássy úthoz közel, a Sessions étterem amerikai hangulatot idéző bárpultjánál üldögélve engedd, hogy koktélkülönlegességeinket vagy széles gin tonic választékunkat élvezve, átjárjon az elegáns és mégis könnyed enteriőrből áradó felszabadult életérzés. Borbárunk kiváló magyar és nemzetközi borai pedig az ebéd vagy vacsora tökéletes kísérői lehetnek.

Vibes pezsdítő hangulat

A Hard Rock Hotel exkluzív belvárosi étterme, upbeat élőzenével és DJ-k ’80-as évektől napjainkig terjedő zenei válogatásaival segít a benned élő zenészt felébreszteni. Legyen szó családi ebédről, baráti vacsoráról, vagy hivatalos megbeszélésről, a Sessions mindegyikhez közvetlen, jó hangulatot biztosít.

BorvacsoraWine riffs™

Három alkalmas Wine riffs™ borvacsora sorozatot indítunk a Sessions éttermünkben október 21-én, melyen öt fogásos menüt és az egyes ételek aromáit, harmóniáit tökéletesen kihangsúlyozó exkluzív borpárosításokat kínálunk. 

Az esték folyamán többek között Olaszország, Németország, Portugália és Argentína borkülönlegességeinek köszönhetően, Bálint László, nemzetközi borakadémikus és a Radovin borkereskedés képviselőjének történetei és magyarázatai által nyerhetünk betekintést a világ borainak sokszínű ízvilágába. 

A gondosan összeállított menüsor elemeihez természetesen nem maradhat el a zenei kíséret, biztosítva a felejthetetlen és hamisítatlan Hard Rock Hotel élményt. 

Kutyabarátétterem

Házi kedvencedet sem kell otthon hagynod, hozzánk bátran elkísérhet. A Sessions kutyabarát étterem és a Hard Rock Hotelben szívesen látják négylábú társadat is.

 

 

 

 

Sessions Galéria
Image Slide1 Link to Larger Image
Image Slide2 Link to Larger Image
Image Slide3 Link to Larger Image
Image Slide4 Link to Larger Image
Image Slide5 Link to Larger Image
Image Slide6 Link to Larger Image
Image Slide7 Link to Larger Image
Image Slide8 Link to Larger Image
Image Slide9 Link to Larger Image